To sú telá! Do kín láka zlý chlapec Efron aj oceľový muž Pratt

Modelka Kate Upton v bikinách na veľkom plátne v kine nie je jediným sexi lákadlom pre divákov v najbližších týždňoch.

23.04.2014 00:00
debata
zväčšiť Herec Chris Pratt sa kvôli účinkovaniu v snímke... Foto: SITA/AP
Chris Pratt Herec Chris Pratt sa kvôli účinkovaniu v snímke Strážcovia galaxie poriadne vypracoval.

Čoraz viac herečiek a hercov sa neostýcha pred kamerou predviesť svoje vyšportované telá či sexi krivky a aj v najbližších dňoch sa do kín dostane niekoľko snímok, v ktorých fyzická stránka hrdinov zohráva dôležitú rolu.

Po spomenutej Kate Uptonovej, ktorá je snom mnohých mužov a v miniatúrnych bikinách sa predvádza v komédii The Other Woman, sa môžu (najprv americkí a neskôr aj slovenskí) diváci tešiť aj na „chrumkavých“ pá­nov.

zväčšiť Herec Zac Efron v novej komédii Susedia na... Foto: SITA/AP, Glen Wilson
Zac Efron Herec Zac Efron v novej komédii Susedia na zabitie.

Prvým z nich je Zac Efron – 26-ročný mladík, ktorý už pred pár týždňami pútal pozornosť, keď sa vyzliekol z košele na pódiu počas udeľovania cien MTV Movie Awards. V komediálnej snímke Susedia na zabitie stvárňuje mladíka, ktorý poriadne znepríjemní život manželskému páru v nóbl štvrti. A ako rozmaznaný chlapec zamilovaný sám do seba sa neraz predvedie pred zástupom obdivovateliek aj bez trička.

Viac než Efron však mnohé fanúšičky asi poteší Chris Pratt. Sympatický hrdina amerických komédií, ktorý ešte pred rokom prekvapoval svojou plnšou postavou, sa vypracoval na skutočného oceľového muža. Potvrdil to už trailer k filmu Strážcovia galaxie, v ktorom Pratt účinkuje. Jeho priberanie na váhe bolo pritom len cestou, ako nabrať hmotnosť a z nej následne vykresliť muskulatúrnu postavu. Hercova manželka Anna Faris nedávno prezradila, že občas neverí, keď sa Pratt doma vyzlečie, že ide naozaj o jej polovičku.

Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu... Foto: SITA/AP, Barry Wetcher
Film Review The Other Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman.
debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Zac Efron #kino #novinky #Chris Pratt

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...