Shakira a Gerard Piqué sú vo vzťahu rovnocenní

Kolumbijská speváčka Shakira a jej partner, španielsky futbalista Gerard Piqué, sú vraj vo vzťahu rovnocenní, a to aj napriek tomu, že je medzi nimi desaťročný vekový rozdiel.

27.04.2014 00:00
Shakira a Gerard Piqué Foto: ,
Kolumbijská speváčka Shakira a jej priateľ Gerard Piqué.
debata

„Povedala by som, že u nás doma sú sily vyrovnané. Ak chcete, aby vzťahy dlhodobo fungovali, musíte vedieť robiť kompromisy. Byť silný pre mňa znamená, že sa dokážete ovládať a viete používať svoje silné stránky tak, aby ste pomocou nich dosiahli veci, ktoré sú pre vás dôležité – v mojom prípade je to čas strávený pomocou iným,“ uviedla pre americký magazín Ocean Drive 37-ročná hudobníčka, ktorá sa angažuje vo viacerých nadáciách.

Je napríklad spoluzakladateľkou charitatívnej organizácie Barefoot, ktorá sa zameriava na pomoc chudobným deťom. Pochopiť, čo je v živote dôležité, jej podľa vlastných slov pomohol jej ročný syn Milan. „To, že som sa stala matkou, ma prinútilo spomaliť a preorganizovať si život tak, aby som si dokázala nájsť čas na všetky veci, ktoré milujem, ako je hudba, filantropia a materstvo,“ dodala speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué #partnerstvo #rovnocennosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...