Najvplyvnejší ľudia sveta?! Patrí k nim aj Beyoncé. V nohavičkách...

Americký týždenník Time zverejnil zoznam 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

27.04.2014 14:37
debata
Speváčka Beyoncé Knowles ozdobila titulku... Foto: Reprofoto: Time Magazine
Beyoncé Knowles Speváčka Beyoncé Knowles ozdobila titulku magazínu Time ako jedna z osobností, ktoré časopis zaradil medzi najvplyvnejšáích ľudí sveta.

Dostali sa doň nielen osobnosti z oblasti politiky, šoubiznisu či športu, ale aj bývalý zamestnanec CIA Edward Snowden, ktorý odhalil tajné programy sledovania telefonickej a internetovej komunikácie.

Po deviaty raz sa v zozname objavil americký prezident Barack Obama. Nechýbajú ani ďalšie politické tváre ako nemecká kancelárka Angela Merkel, severokórejský líder Kim Čong-Un, uruguajský prezident José Mujica či ruský prezident Vladimir Putin.

Z oblasti hudobného priemyslu sa do stovky najvplyvnejších ľudí dostali americká speváčka Beyoncé, spevák, producent a rapper Pharrell Williams či popová hviezda Miley Cyrus. Prvá spomenutá je aj hviezdou na titulnej strane vydania magazínu. Beyoncé na čiernobielej fotografii pózuje len v bielych nohavičkách a podprsenke, na ktorej má transparentný top.

Z filmového priemyslu sú to zasa herečka Kerry Washington, herci Benedict Cumberbatch a Seth Meyers, producentka Megan Ellison a režiséri Alfonso Cuarón a Steve McQueen. Zastúpenie v zozname majú aj športovci, napríklad tenistka Serena Williams, basketbalista Jason Collins či futbalista Richard Sherman.

Okrem spomenutých osobností patrí podľa redaktorov magazínu medzi 100 najvplyvnejších ľudí na Zemi aj pápež František, pakistanská aktivistka Malala Yousafzai, čínsky podnikateľ Pony Ma či biológ David Sinclair. Kompletný zoznam je dostupný na webstránke www.time.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Barack Obama #edward snowden #Time #zoznam najvplyvnejších

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...