Jana Kirschner v mužskom obliehaní! Prvý raz na pódiu s Korben Dallas

Miláčik kritikov aj hudobných fanúšikov - speváčka Jana Kirschner už spievala duetá s mnohými spevákmi. Zoznam si minulý týždeň rozšírila.

27.04.2014 19:09
Jana Kirschner a spevák Juraj Benetin Foto:
Speváčka Jana Kirschner a spevák Juraj Benetin z Korben Dallas spoločne na pódiu.
debata

Talentovaná speváčka sa totiž na jednom pódiu ocitla s členmi formácie Korben Dallas a s jej spevákom Jurajom Benetinom si strihli dve spoločné skladby – pesničku Tváre a tiež Kirschnerovej singel Miluješ – nemiluješ z albumu Krajina rovina.

Jana Kirschner, ktorá koncom minulého roka žala úspechy s projektom Moruša – Biela avizovala na jar tohto roka pokračovanie albumu Moruša s podtitulom Čierna. Napokon sa však nové cédečko objaví v obchodoch až na jeseň.

Samotná autorka a interpretka sa musí popri finišovaní projektu venovať aj koncertným aktivitám. Nedávno sa mohla tiež tešiť z ocenení Radio Head Awards, kde získala cenu kritikov Album roka pre spomenutú Morušu a tiež cenu za najlepší album v kategórii world music-folk.

Korben Dallas získali ešte o jednu trofej viac – hlasujúci poslucháči im prisúdili ceny za album roka, singel roka a tiež sa stali koncertnou kapelou roka. Svoje dobré koncretné meno potvrdili aj na minulotýždňovom vystúpení, ktoré sa uskutočnilo v rámci vyhlásenia cien Nadácie Orange v bratislavskej Redute. Viac sa dočítate tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dueto #Jana Kirschner #Korben Dallas #spolu na pódiu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...