Catherine Deneuve predáva zámok. Cena? Takmer 4 milióny eur!

Slávna francúzska herečka Catherine Deneuve sa rozhodla predať svoj ​​zámok v Guainville. Za usadlosť s rozlohou 1300 metrov štvorcových požaduje bezmála štyri milióny eur, oznámila berlínska realitná kancelária.

28.04.2014 12:23
Jean Paul Gaultier Couture - jar-leto 2014 - Paríž Foto: ,
Francúzska herečka Catherine Deneuve.
debata

Zámok ležiaci zhruba 75 kilometrov západne od Paríža na brehu rieky Eure pochádza z 18. storočia a bol podľa agentúry DPA pred nasťahovaním Deneuveovej nákladne renovovaný. Jeho budúci majiteľ bude mať k dispozícii štyri apartmány a šesť izieb, priestrannú súkromnú premietaciu sála a k tomu 18-hektárový park s bazénom.

Dôvody, prečo sa Deneuve chce vzdať svojho zámku, nie sú známe, napísal francúzsky server staragora.com. Možno ju vraj už vyčerpáva údržba, ktorú si usadlosť vyžaduje, alebo sa chce zbaviť ťaživých daní, dopadajúcich vo Francúzsku na majiteľov druhého sídla, špekuluje server. A navyše, herečkin parížsky apartmán je predsa taký pohodlný a príjemný pre život, uzatvára.

Veľká dáma francúzskeho filmu Deneuve, ktorá vlani oslávila sedemdesiatku, natočila za polstoročie pred kamerou viac ako sto snímok. Začiatkom apríla sa v Hongkongu predstavila vo svojom najnovšom filme Elle s'en va (Odchádza) režisérky Emmanuelle Bercotovej. Deneuve v ňom hrá ženu, ktorá sa rozhodne zo dňa na deň všetko opustiť a cestovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #zámok #Catherine Deneuve

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...