Žena sa podelila o jedlo s bezdomovcom. Netušila, že to je Richard Gere!

Francúzsku turistku dojalo, keď v New Yorku videla muža prehľadávajúceho odpadkové koše, a ponúkla mu vlastnú pizzu.

28.04.2014 15:10
Americký herec Richard Gere. Foto: ,
Americký herec Richard Gere.
debata (4)

Nevšimla si pritom, že ide o herca Richarda Gera v zábere pri natáčaní nového filmu Time out of Mind. Príhodu opísal denník New York Post.

Štyridsaťdvaročná Parížanka Karine Valnais-Gombeau bola práve v blízkosti stanice na Manhattane, keď zbadala muža s čiapkou narazenou na uši prehľadávajúceho kontajnery. S manželom a synom práve vyšli z pizzerie a časť obrovské porcie si niesli so sebou v sáčku, ktorý žena domnelému bezdomovcovi podala.

Šesťdesiatšty­riročný Gere nepohol brvou a spýtal sa, čo je vo vnútri. „Snažila som sa odpovedať po anglicky, ale bolo to napoly francúzsky. Povedala som mu, že ‚ľutujem, ale že je tá pizza už studená‘,“ oznámila Francúzka. „Veľmi ďakujem, nech vám boh žehná,“ odpovedal Gere.

Žena odišla bez toho, aby tušila, čo sa jej v skutočnosti prihodilo. Zistila to až po dvoch dňoch, keď New York Post zverejnil jej fotografiu. „Je neuveriteľné, čo sa môže stať. Myslím, že je na svoj ​​vek veľmi pohľadný,“ reagovala s odkazom na stretnutie s hercom Francúzka.

Valnais-Gombeau pracuje v cestovnom ruchu a pohľad na bezdomovcov v New Yorku jej vraj lámal srdcia. „Som smutná, keď vidím, ako plytváme s jedlom a oni nemajú nič,“ povedala návštevníčka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #bezdomovec #Richard Gere #pizza #Francúzka #dobrý skutok

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...