Peaches Geldof údajne umrela na predávkovanie heroínom

Dcéra írskeho hudobníka Boba Geldofa Peaches Geldof údajne zomrela na predávkovanie heroínom.

01.05.2014 12:39
Peaches Geldof Foto: ,
Zosnulá Peaches Geldof.
debata (1)

Informoval o tom denník The Times of London, ktorý očakáva, že to potvrdia toxikologické testy. Ich výsledok by mal byť známy v najbližších hodinách.

Bezvládne telo modelky a novinárky našli v pondelok 7. apríla v byte v britskom Kente. Skonala vo veku 25 rokov, pričom nezanechala žiaden list na rozlúčku. V blízkosti jej tela sa nenašli žiadne tvrdé drogy a neobjavili na ňom ani viditeľné známky zranení.

Podľa obhliadajúceho súdneho lekára zomrela prirodzenou smrťou. Odborníci už vykonali aj pitvu, ktorá však nedokázala určiť príčinu smrti. Vyšetrovatelia preto nariadili vykonať toxikologické tes­ty.

Sama Geldof v roku 2012 pre magazín Elle prezradila, že keď bola mladšia, experimentovala s drogami, no zároveň vraj vždy pamätala na to, čo sa stalo jej matke Paule Yates. Tá zomrela v roku 2000 na predávkovanie drogami. Práve pár hodín pred svojou smrťou zverejnila mladá žurnalistka prostredníctvom služby Instagram spoločnú fotografiu s mamou, čo mnohí považujú za signál toho, že chcela zomrieť.

Peaches Geldof sa narodila 13. marca 1989. Jej otec Bob Geldof je známy vďaka pôsobeniu v kapele The Boomtown Rats. Zahral si napríklad v snímke Pink Floyd – The Wall (1982). Je tiež známy aktivista. Je organizátorom charitatívnych koncertov Live Aid a Live 8 či projektu Band Aid známym najmä vďaka hitu Do They Know It's Christmas?, ktorého je Geldof spoluautorom. S Bonom Voxom z U2 spolupracuje na rôznych kampaniach a projektoch na zmiernenie hladu a chudoby v Afrike.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #príčina #heroín #predávkovanie #Peaches Geldof

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...