Obišli naprázdno! Williams či Bloom lákajú do divadla, kritikov nezaujali

Nominácie na prestížne americké divadelné ceny Tony tento rok ovládol nový muzikál A Gentleman's Guide to Love and Murder (Džentlmenov sprievodca k láske a vražde), ktorý môže ocenenie získať celkom v desiatke kategórií.

02.05.2014 09:00
Michelle Williams Foto: ,
Herečka Michelle Williams (v strede) na zábere z muzikálu Kabaret.
debata

Medzi nominovanými sa objavili tiež napríklad Woody Allen či herec Bryan Cranston známy zo seriálu Perníkový tatko. Sklamaním bolo utorňajšie vyhlásenie nominácií pre rad hollywoodskych hviezd, o ktorých možnom ocenení za divadelné výkony sa na Broadwayi hovorilo.

Medzi slávnymi menami, ktoré sa tento rok ocenenie svojich divadelných výkonov nedočkajú, sú napríklad Denzel Washington, James Franco, Zachary Quinto, Michelle Williams, Orlando Bloom, Ethan Hawke, Rachel Weisz, Daniel Craig či Daniel Radcliffe. Pre rad ľudí z branže je neúčasť aspoň niektorých z nich prekvapením.

„O nomináciách rozhoduje malá skupina ľudí a nikdy si nemôžete byť istí, čo presne ocenia,“ komentoval výber troch desiatok divadelníkov, teoretikov a publicistov herec Neil Patrick Harris, ktorý v minulých rokoch odovzdávaní cien opakovane moderoval a tento rok si odniesol jednu z hereckých nominácií.

Medzi známymi menami aspirujícím na ocenenie je napríklad herec Bryan Cranston, predstaviteľ hlavnej postavy televízneho seriálu Perníkový tatko, ktorý sa za rolu prezidenta Lyndona Johnsona v divadelnej hre All the Way (Až do konca) dočkal nominácie v kategórii najlepší herec. V tej mu bude konkurovať napríklad už spomenutý Neil Patrick Harris za svoj ​​výkon v rockovom muzikáli Hedwiga a Angry Inch.

68. ročník cien Tony spozná svojich víťazov počas slávnostného večera 8. júna, ktorý bude moderovať herec Hugh Jackman.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #sklamanie #hviezdy #nominácie #herci #Tony

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...