Milenci prvýkrát oficiálne! Skokan Daley vzal na žúr scenáristu Blacka

Randia spolu už niekoľko mesiacov a paparazzovia ich sledujú, ale na oficiálnej spoločenskej udalosti sa prvýkrát objavili až teraz. Britský skokan do vody Tom Daley vyzeral po boku partnera Dustina Lancea Blacka veľmi spokojne.

03.05.2014 00:00
Tom Daley a Dustin Lance Black Foto: ,
Britský skokan do vody Tom Daley (vpravo) so svojím partnerom - americkým scenáristom Dustinom Lanceom Blackom.
debata

Dvojica sa pred pár dňami vybrala na londýnsku párty v továrni Battersea, ktorá bola nabitá mnohými celebritami. Obaja zladení v kožených bundách ochotne zapózovali médiám a potom sa venovali jeden druhému či kamarátom.

Na párty do Battersea zavítala aj česká modelka...
Britský skokan do vody Tom Daley (vpravo) so...
+7Športovec Thom Evans.

Daley, ktorý svojím priznaním sa k láske k mužom prekvapil mnoho dievčenských fanúšičiek, začal randiť s oscarovým scenáristom filmu Milk koncom minulého roka. V decembri 2013 sa Daley tiež prvýkrát oficiálne prihlásil k tomu, že má rád mužov.

No kým vtedy ešte tvrdil, že stále sa mu páčia aj dievčatá, pár týždňov dozadu už svoje tvrdenia poopravil a dodal, že je hrdý gay. Tridsaťdeväťročný Black sa kvôli mladému, o dvadsať rokov mladšiemu, olympionikovi momentálne presťahoval do Londýna. „Mám to tu veľmi rád a je mi tu dobre. Akurát sa musím občas ukázať doma v Los Angeles, aby moji kamaráti nemali pocit, že som umrel,“ citoval ho The Sun.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #párty #Tom Daley #Dustin Lance Black #spolu #Battersea

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...