Tanečnica žaluje Britney Spearsovú. Dôvod: zlomený nos!

Tanečnica Dawn Noel podala žalobu na americkú speváčku Britney Spears.

07.05.2014 10:00
Záber zo šou speváčky Britney Spearsovej -... Foto: ,
Záber zo šou speváčky Britney Spearsovej - Britney: Piece of Me v Las Vegas. Možno tancuje už len s mužmi od incidentu so zlomeným nosom.
debata

Tridsaťdvaročná interpretka totiž Noel vlani v auguste zlomila nos počas nakrúcania videoklipu k piesni Work Bitch. Tanečnica tvrdí, že zranenie má trvalé následky, pre ktoré sa nemohla a nemôže venovať zamestnaniu a prišla tak o peniaze. O akú sumu ide, však nezverejnili.

Podľa Noel prišla Spears na nakrúcanie, ktoré sa konalo 19. augusta v Los Angeles, „strapatá a zmätená a mala problémy naučiť sa tanečné kroky, i keď boli veľmi jednoduché“.

„Asi po hodine a pol skúšania sa speváčka zatočila, stratila rovnováhu a rukami vrazila do jej tváre. Noel aj ostatní tanečníci počuli zvuk, podľa ktorého im bolo jasné, že jej zlomila nos,“ uviedli v žalobe a dodali, že Spears sa len ospravedlnila a pokračovala ďalej. Ranená následne odišla k lekárovi, ktorý jej diagnostikoval fraktúru kosti a nariadil operáciu.

Hudobníčka vraj najprv súhlasila, že liečbu zaplatí, no neskôr Noel kontaktovali speváčkini zástupcovia a oznámili jej, že peniaze nedostane.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Britney Spears #tanečnica #zlomený nos

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....