Šok! Tehotná Price sa rozvádza, manžela načapala s najlepšou kamarátkou

Len pred pár dňami prekvapila správou o potvrdení svojho tehotenstva, na ktoré vraj prišla až v šiestom mesiaci. Ale pri tom britská celebrita Katie Price neskončila.

07.05.2014 15:13
Katie Price Foto:
Katie Price so svojím tretím manželom Kieranom Haylerom vo chvíľach, keď ešte netušila, že okrem nej má aj románik s jej najlepšou kamarátkou.
debata

V stredu na svojom profile na Twitteri oznámila, že sa rozvádza so svojím tretím manželom a otcom očakávaného bábätka – Kieranom Haylerom. Vzali sa len minulý rok na jeseň.

Ako britská spisovateľka, modelka a podnikateľka uviedla, dôvodom je aféra jej polovičky s jej najlepšou kamarátkou Jane Pountneyovou. „Mrzí ma, že to musím povedať, ale ja a Kieran sa rozvádzame. A moja najlepšia kamarátka Jane Pountney s ním mala sedem mesiacov aféru,“ vyhlásila bez okolkov Price, ktorá bola kedysi známejšia pod pseudonymom Jordan.

Za spomenutie stojí, že spomenutá Pountney stála po boku manželskej dvojici aj počas svadobného obradu a bola Priceovej prvou družičkou. Románik s tanečníkom a striptérom Haylerom sa mal začať len pár týždňov po svadbe. Katie Price o niekoľko hodín neskôr napísala na svoj profil, že svojho súčasného manžela považuje za „nechutného človeka, ktorý také niečo bol schopný robiť aj keď sa dozvedel o jej tehotenstve“. Naznačila tiež, že dvojicu prichytila.

Mediálny zástupca celebrity zatiaľ podľa Daily Mail situácie nekomentoval, ale je pravdepodobné, že tehotná Price bude už čoskoro opäť single.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #Katie Price #Kieran Hayler #najlepšia priateľka

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...