Angelina Jolie ako postrach mladučkej herečky. Ako ju prekvapila?

Elle Fanning má iba šestnásť rokov, no za sebou spoluprácu s množstvom slávnych kolegov. Čo hovorí na Angelinu?

10.05.2014 12:00
Angelina Jolie a Elle Fanning Foto: ,
Angelina Jolie a Elle Fanning na parížskej premiére filmu Maleficent - Kráľovná čiernej mágie.
debata

Elle Fanning má iba šestnásť rokov, no v Hollywoode patrí už k ostrieľaným herečkám. Niet divu, veď pred kamery sa prvý raz postavila ako dvojročná a to v spoločnosti herca Seana Penna. Na svojom konte má vyše štyridsať hereckých úloh, napriek tomu sa jej pred niektorými staršími hereckými kolegami občas roztrasú kolená.

Pekná blondínka priznala, že zo svojej hereckej kolegyne z filmu Maleficent – Kráľovná čiernej mágie, Angeliny Jolie, mala najskôr strach. Práve Jolie si totiž v spomínanej snímke režiséra Roberta Stromberga zahrala hlavnú roku. O spolupráci porozprávala v rozhovore pre magazín Interview. Otázky mladej herečke dávala ďalšia hollywoodska kráska, Scarlett Johansson. Tá si s Elle zahrala v komédii „Kúpili sme ZOO“.

Scarlett zaujímala najmä spolupráca Elle s Angelinou Jolie. Aká teda bola? „Zo stretnutia s ňou som bola veľmi nervózna. Keď niekto počuje Angelina Jolie, je to najskôr iba slávne meno. Až neskôr to bol pre mňa človek z mäsa a kostí. A zrazu som ju nevnímala ako "tú hviezdu“, ale ako celkom normálneho človeka, s ktorým sa môžem baviť o obyčajných veciach," povedala Elle Fanning. So svojou slávnou kolegyňou momentálne propagujú po svete filmovú novinku.

Angelina Jolie a Elle Fanning na londýnskej...
Angelina Jolie a Elle Fanning na pqarížskej...
+3Angelina Jolie a Elle Fanning na parížskej...

Okrem toho, že sa mladá herečka venuje herectvu, sníva aj o kariére baletky. „Päťkrát týždenne chodím na balet. Milujem to, ale na druhej strane je to neuveriteľne náročné. V balete si buď dobrá alebo zlá. Takáto kariéra by bola skutočne ťažká, ale snívam o tom,“ povedala v rozhovore Elle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Angelina Jolie #Elle Fanning

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...