Tehotná Mila Kunis chce rodiť prirodzenou cestou. S pôrodnou babou!

Americká herečka Mila Kunis chce vraj rodiť prirodzenou cestou. Uviedla to v piatok v The Ellen DeGeneres Show, kde zároveň oficiálne potvrdila, že je tehotná.

12.05.2014 08:00
Mila Kunis Foto: ,
Herečka Mila Kunis na basketbalovom zápase Los Angeles Clippers verzus Detroit Pistons.
debata

„Pozerali sme sa na niekoľko dokumentov a chceme tam pôrodnú babu. Hovorila som o tom s mojím gynekológom a zistila som si, či v pôrodnici, kde budem rodiť, je možnosť mať pôrodnú babicu. Chcem to mať čo najprirodzenejšie, pokiaľ sa nestane niečo neočakávané,“ vyznala sa moderátorke Kunis.

Približný dátum pôrodu, ani pohlavie dieťaťa, ktoré čaká s hereckým kolegom Ashtonom Kutcherom, zatiaľ neprezradila. Priznala však, že s partnerom už pre spoločného potomka stihli vybrať meno.

Tridsaťročná herečka tiež povedala, že 36-ročný Kutcher pre ňu doma pripravil rôzne druhy jedál ako kyslé uhorky, kyslú kapustu, ančovičky alebo zmrzlinu, pre prípad, že by dostala chuť na niečo nezvyčajné, ako to často v tehotenstve býva.

„Tá chvíľa prišla minulý týždeň. Hovorila som si, ó môj Bože, potrebujem kyslú uhorku. Bola to tá najčudnejšia vec. Vedela som, že tú uhorku veľmi chcem a on na sekundu zmizol na dvore a o chvíľu sa vrátil s tými najlepšími uhorkami, aké som kedy jedla,“ povedala.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Mila Kunis #prirodzený pôrod

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...