Milenecké chvíľky pod ostnatým drôtom: Tak si užil víkend Sajfa s frajerkou!

Adrenalín, prekonávanie vlastných možností či len chuť stráviť aktívny víkend trochu inak - to všetko prilákalo v sobotu do Bratislavy tisícky priaznivcov. Nechýbali ani známe tváre.

12.05.2014 13:46
Matej Sajfa Cifra a jeho priateľka Veronika... Foto:
Moderátor Matej Sajfa Cifra a jeho priateľka Veronika Ostrihoňová na pretekoch Spartan Race.
debata

Moderátor Matej Sajfa Cifra, jeho priateľka Veronika Ostrihoňová, či moderátorka Kristína Kormúthová alebo herec Michal Nemtuda sa ocitli medzi viac ako 3000 prihlásenými, ktorí sa cez víkend zúčastnili na akcii Reebok Spartan Race na Kamzíku. Na všetkých účastníkov čakala päťkilometrová trať s pätnástimi prekážkami.

Moderátor podujatia Marcel Forgáč (vľavo) so...
Beh cez prekážky - na snímke vpravo Martin...
+2Moderátorka Kristína Kormúthová sa nezľakla...

Divoký terén, lozenie pod ostnatým drôtom, lezenie cez umelé steny či po lane, alebo brodenie sa v umelo vytvorených nádržiach blata a vody – aj to museli absolvovať účastníci pretekov, ktoré sú populárne po celom svete. Moderátor Matej Sajfa Cifra, ktorý je známym svojím nadšeným prístupom k športu, sa na Facebooku pochválil aj ziskom „čestnej“ medaily. Nechýbala ani na krku jeho priateľky Veroniky. „Zaslúžené medaile,“ napísala zaľúbená dvojica pod fotku po skončení behu na prekážkovej trati.

Herec Michal Nemtuda síce bežal len sám za seba, ale jeho avizovaná „nová“ priateľka – podnikateľka Patrícia Vittek ho prišla aspoň povzbudzovať. Víťazom celej akcie, ktorá prilákala aj účastníkov z Poľska, Maďarska či dokonca USA, sa stal Peter Žiška, ktorý už má niekoľko podonbých úspechov na konte.

Preteky boli založené v roku 2010 s jednoduchým cieľom: vytvoriť serióznu výzvu pre odhodlaných športovcov, ktorí hľadajú alternatívne vytrvalostné preteky. Na Slovensku sa budú konať ešte dva preteky, a to 5. júla vo Valčianskej doline a 13. septembra na Donovaloch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matej Sajfa Cifra #Veronika Ostrihoňová #Spartan Race #Kristína Kormúthová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...