Vrásky, botox, skalpel a zdesenie... Tieto hviezdy starnutie príliš nezvládli!

Tlak vyzerať mlado nie je azda silnejší inde ako vo svete šoubiznisu. Lenže, hranica, za ktorou je už naháňanie mladosti skôr odstrašujúcim príkladom, sa dá prekročiť veľmi ľahko.

13.05.2014 00:00
debata
zväčšiť Dizajnérka Donatella Versace na Costume... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Donatella Versace Dizajnérka Donatella Versace na Costume Institute Gala v New Yorku.

Hovoriť by o tom mohlo veľa dám – či skôr obrázkov ich tvárí a tiel, na ktoré míňajú tisícky dolárov a eur v salónoch krásy alebo na klinikách plastickej chrirugie. Len pred pár dňami to bola talianska dizajnérka Donatella Versace, ktorej podoba sa stala terčom vtipných a často aj uražlivých poznámok.

Módna dizajnérka Donatella Versace a starnutie?...
Animátor Alexandre Espigares pózuje s herečkou...
+10Dizajnérka Donatella Versace na Costume...

Vyziabnutá sestra zosnulého návrhára, ktorý postavil na nohy impérium Versace, sa objavila na newyorskej akcii Costume Institute Gala. Jej tvár, pery, vráskavá koža na odhalenom chrbte či ramenách vyzerali všelijako, len nie pôvabne. Možno by pritom stačilo málo – len aby sa platinová blondínka zmierila so svojím vekom. A napríklad sa radšej vrátila k pôvodnej farbe vlasov a triezvejšiemu štýlu obliekania. Zdá sa však, že ona sama seba vidí ako jednu z ultraštíhlych modeliek s vyžehlenými kaderami, ktoré sa premávajú po móle počas prehliadky.

Herečka Priscilla Presley na premiére Valkýry.... Foto: Reuters
Priscilla Presley Herečka Priscilla Presley na premiére Valkýry. Nezľaknite sa...

Kým na tvári Donatelly Versace vidieť, že pleť je najmä výsledkom nezdravého slnenia a rokov večierkov či boja s vlastnými demónmi, Hollywood je bohatý aj na dámy, ktoré si z výdobytkov estetickej medicíny spravili hobby. Teda, aby bolo jasné, z ich testovania a aplikovania. Hobby, ktoré sa často stáva posadnutosťou.

Bola to napríklad tvár Hitchcockovskej hviezdy Kim Novakovej, ktorá počas ceremoniálu Oscarov prekvapila prítomných, ale aj médiá. A herečka si vyslúžila kritiku za to, do akej podoby doviedla svoje 84-ročné ja. Spomeňte si aj na krásnu manželku Elvisa Presleyho Priscillu, ktorej pôvaby dnes už len matne hľadáte pod stuhnutou pokožkou líc či nepohnutého čela. A veru, aj omnoho mladšie dámy to dokážu občas poriadne prehnať. Viac v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #grácie #grácia #Donatella Versace #Priscilla Presley

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....