Pohreb Ivety Bartošovej trval len pár minút, nik z rodiny naň neprišiel

Bez najbližšej rodiny, kolegov zo šoubiznisu, ale aj bez mediálneho humbugu sa uskutočnil v pondelok pohreb speváčky Ivety Bartošovej, ktorá sa zabila skokom pod vlak 29. apríla.

12.05.2014 15:42
Iveta Bartošová Foto: ,
Speváčka Iveta Bartošová na vyhlásení ankety ŠŠportovec roku 2010.
debata (2)

Rozlúčkový obrad sa konal v malej obradnej sieni krematória v pražských Strašniciach, pričom prístup naň mali len pozvaní hostia. Vdovec po speváčke Josef Rychtář si najal početnú ochranku a tá kontrolovala ľudí, ktorí sa chceli zúčastniť a chránila obradnú sieň pred vstupom médií.

Celý akt trval podľa denníka Blesk len zhruba štvrťhodinu a odohral sa za zavretými dvermi. Hoci už od rána postávali pred krematóriom zástupcovia médií, tentoraz sa Rychtář pred nimi neobjavil a nekomunikoval. Prišiel zadným vchodom a dokonca sa nechal kryť veľkými čiernymi dáždnikmi, ktoré mu nad hlavou držali príslušníci ochranky.

Na poslednej rozlúčke sa však nezúčastnil ani speváčkin syn Artur, ani jej mama Svatava či súrodenci Lumír a Ivana. Blízka rodina odmietla túto rozlúčku a už pred pár dňami žiadala Rychtářa, aby nechal speváčku uložiť v rodinnej hrobke po boku jej zosnulého otca. Vdovec im nevyhovel. Stále nie je jasné, kde bude uložená urna s popolom speváčky.

Iveta Bartošová skonala v utorok 29. apríla po tom, čo ju prešiel idúci vlak na trati pri Říčanoch, kde žila aj so svojím manželom. Zomrela vo veku 48 rokov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #pohreb #rodina #ochranka #krematórium

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...