Majstri pretvárky?! Toto je Beyoncé a Jay-Z pár hodín po kauze s bitkou!

Pár hodín po tom, ako americké médiá priniesli správy o fyzickom útoku speváčky Solange Knowlesovej na jej švagra - rapera Jay-Z, sa ten objavil na basketbale. V sprievode manželky Beyoncé Knowlesovej.

13.05.2014 10:58
debata
Raper Jay-Z a jeho manželka Beyonce pár hodín... Foto: SITA/AP
Jay-Z a jeho manželka Beyonce Raper Jay-Z a jeho manželka Beyonce pár hodín po zverejnení škandalózneho videa.

Hoci americké šoubiznisové portály, ale dokonca aj weby médií ako New York Times rozoberali bizarnú kauzu s videonahrávkou, na ktorej Solange kope a bije slávneho rapera v hotelovom výťahu, manželský pár sa tváril akoby sa nič nestalo. Objektívy fotografov ich sledovali takmer počas celého prenosu, ale ani Jay-Z, ani jeho polovička nedali na sebe poznať žiadne rozčarovanie a párkrát sa veselo zasmiali (pravdepodobne pre kamery).

Doteraz nie je jasné, čo vyvolalo konflikt medzi 27-ročnou Solange a jej švagrom. Nahrávka, ktorú sa podarilo získať portálu TMZ.com, však zachytila oboch aktérov v spoločnosti Beyoncé a bodyguarda. Fyzický konflikt pritom neupokojovala Beyoncé, ale práve osobný strážca slávneho páru.

Po zverejnení videa sa okamžite objavili aj zábery trojice pri odchode z luxusného The Standard Hotel, kde sa mal incident udiať. Tie v novom kontexte pôsobia celkom inak než ich mnohí vnímali minulý týždeň, keď ich prvý raz zverejnili. Jay-Z vychádza z hotela a drží si líce, Solange je očividne vo veľmi zlej nálade a Beyoncé predvádza svoj naučený úsmev.

Kauza pritom vyvolala okamžitú reakciu aj na internete, kde si z útoku začali mnohí robiť žarty. Razom sa vynorili rozličné koláže a vtipné komentáre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #bitka #basketbal #Jay-Z #Solange Knowles

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...