Ďalší šokujúci krok! Solange Knowles 'vymazala' svoju sestru

Čo sa to deje v rodine Knowlesovcov? Zdá sa, že slávne sestry skrývajú netušené tajomstvo.

13.05.2014 18:42
Solange Knowles Foto: ,
Speváčka Solange Knowles.
debata

Po tom, čo sa v pondelok večer objavilo na americkom internete škandalózne video konfliktu Solange Knowlesovej s jej švagrom – raperom Jay-Z, situáciu začala bez dychu sledovať takmer celá Amerika. A, samozrejme, nikomu neuniklo, že mladšia sestra slávnej Beyoncé urobila ďalší bizarný krok.

Podľa serveru JustJared.com 27-ročná Solange zmazala zo svojho účtu na Instagrame všetky fotografie svojej sestry, dokonca aj tie, ktoré vznikli minulý týždeň na podujatí Costume Institute Gala. Jediný záber, ktorý zostal, je fotografia spred pätnástich mesiacov.

Hoci nik z rodiny sa ku kauze nevyjadruje, médiá sa snažia vypátrať príčinu konfliktu. Niektoré zdroje tvrdia, že v ten večer, ako sa udial inkriminovaný fyzický útok vo výťahu, bola Solange Knowles vo veľmi zlej nálade a pohádala sa s viacerými ľuďmi aj na slávnostnom gala v Metropolitnom múzeu, kde sa všetci traja objavili.

Speváčka sa mala škaredo pohádať napríklad s dizajnérkou Rachel Roy, ale tiež niekoľkými ľuďmi z organizačného štábu. Na párty po oficiálnej časti večera však vraj vyzerala celkom spokojne a zabávala sa dokonca na parkete. Objavili sa aj dohady, či za zmenou nálady nie sú návykové látky. Sestra Beyoncé sa v minulosti priznala k tomu, že experimentovala s drogami a tiež vraj dosť pravidelne fajčila marihuanu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #Beyoncé Knowles #Jay-Z #Solange Knowles

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...