Charlize Theron o láske k Pennovi: Zrodila sa z dlhého priateľstva!

Keď sa koncom minulého roka začala Charlize Theron objavovať po boku kolegu Seana Penna, mnohí neveriacky klikali na obrázky na internete. Naozaj spolu randia?

21.05.2014 09:52
debata
Herečka Charlize Theron na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue US
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na titulnej strane magazínu Vogue. Fotografoval ju Mario Testino.

Hviezda, ktorá má doma Oscara za výkon v dráme Monštrum, priznala pre magazín Vogue, že ani ona nečakala, že by mohli skončiť ako pár. „Skutočne som nevidela, že také niečo prichádza. Sean a ja sa poznáme osemnásť rokov. Boli sme skutočne dobrí priatelia. A vyvíjalo sa to veľmi pomaly, pretože v takej chvíli sa bojíte, že to pokašlete a všetko stratíte,“ uviedla herečka v júnovom vydaní magazínu, na ktorého titulnej strane pózuje.

„Museli sme nad tým uvažovať, ale v závere to prišlo celkom nenútene. Stalo sa to celkom prirodzene a predtým než som si to uvedomila, ocitla som sa v niečom, čo robilo môj život lepší,“ vyhlásila Charlize. Doplnila tiež, že jej okolie razom zaregistrovalo zmenu v jej živote aj to, že sa cíti šťastnejšia.

Charlize Theron a Sean Penn prišli do... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Charlize Theron a Sean Penn prišli do Metropolitného múzea spoločne. Charlize Theron a Sean Penn prišli do Metropolitného múzea spoločne.

S Pennom pritom začala randiť po dlhej pauze od vzťahov. Od rozchodu s priateľom Stuartom Townsendom bola blondínka single a dokonca si sama adoptovala syna. Priznala, že v takom období sa žena stane trochu sebeckou a zvykne si na pohodlie, že sa nemusí zariaďovať podľa partnera. Práve Penn však u nej toto uvažovanie zmenil, dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Vogue #randenie #Charlize Theron #Sean Penn

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...