Seriálový herec Jace skončil za mrežami. Údajne zastrelil manželku

Americký herec Michael Jace, známy napríklad ako policajt zo seriálu Policajný odznak, údajne zastrelil svoju manželku v ich dome v Los Angeles.

21.05.2014 11:58
Michael Jace Foto: ,
Herec Michael Jace je podozrivý, že zastrelil svoju manželku.
debata

V tej dobe boli v dome prítomné aj ich dve deti, informovala v stredu agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

Päťdesiatjedenročný herec, ktorý sa objavoval predovšetkým vo vedľajších televíznych úlohách, ale napríklad aj vo filme Forrest Gump, bol zadržaný a jeho kaucia bola stanovená na milión dolárov.

Štyridsaťročnú April Jaceovú našli mŕtvu v dome rodiny v Los Angeles, kam polícia dorazila na základe správy o domácom násilí. Na zázname telefonátu na núdzovú linku niekto hovorí, že zastrelil svoju manželku, ale podľa vyšetrovateľov zatiaľ nie je jasné, či volajúcim bol Jace.

Jace je najznámejší z úlohy policajta v dramatickom seriáli Policajný odznak, ktorý má problémy s vlastnou sexuálnou orientáciou. Seriál sa v USA premiérovo vysielal v rokoch 2002 až 2008. Zahral si napríklad aj vo filme Planéta opíc v roku 2001 alebo v jednej z epizód seriálu To je vražda, napísala.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #vražda #streľba #Michael Jace

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...