Darček k 80-ke? Sophia Loren si želá telefonát od pápeža

Talianska herečka Sophia Loren si k blížiacim sa 80. narodeninám zo všetkého najviac želá, aby jej zatelefonoval samotný pápež František.

22.05.2014 00:00
Sophia Loren Foto: ,
Herečka Sophie Loren máva fotografom.
debata

Talianskemu bulvárnemu denníku Oggi sa zverila, že ju súčasná hlava rímskokatolíckej cirkvi niekedy dojíma až k slzám. „Bol by to pre mňa ten najkrajší narodeninový darček. Keby som ale mala na telefóne pápeža, omdlela by som,“ povedala herečka, ktorá sa preslávila vo filmoch ako je Horalka, Včera, dnes a zajtra alebo Manželstvo po taliansky.

Loren, ktorá je teraz na medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, sa netají tým, že pápeža Františka má veľmi rada. „V nedeľu sa na neho pozerám v televízii, kľačím a modlím sa. Niekedy aj plačem, dojíma ma,“ povedala herecká diva.

Modelka Eva Herzigová máva fotografom v Cannes.
Herečka Elsa Zylberstein.
+30Tanečník sa predvádza fotografom na premiére...

Jej narodeninové želanie ale nie je také nereálne, ako by sa mohlo zdať. Pápež František už v minulosti osobne zavolal niekoľkým ľuďom, ktorých listy alebo príbehy zverejnené v médiách ho zaujali.

Filmová diva ale inak túži po pokojných narodeninách, ktoré by strávila so svojimi synmi. „Moji priatelia však organizujú oslavu. Čas rýchlo utiekol. Mám 80 a som šťastná,“ konštatovala herečka, ktorá sa v utorok objavila aj na filmovom festivale v Cannes.

V sprievode svojho druhého syna Edoarda Pontiho uviedla jeho film Ľudský hlas, ktorý je adaptáciou drámy francúzskeho básnika Jeana Cocteaua.

debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #narodeniny #jubileum #Sophia Loren

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....