Vitteková a Nemtuda už vzťah netaja! Spolu vyrazili na spevácky žúr

Pred pár dňami priniesol slovenský bulvár správy o tom, že Patrícia Vitteková si už našla náhradu za neverného manžela Róberta. Herca Michala Nemtudu.

22.05.2014 09:59
debata
Šuškalo sa o tom, že tvoria pár - potvrdili to... Foto: TV Markíza
Michal Nemtuda a Patrícia Vitteková Šuškalo sa o tom, že tvoria pár - potvrdili to sami. Michal Nemtuda a Patrícia Vitteková.

O tom, že asi nešlo len o kačicu, presvedčila dvojica osobne v utorok večer na párty speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Vitteková prišla na akciu, ktorá sa konala na bratislavských Zlatých pieskoch, s hercom a hrdinom úspešného slovenského filmu Lóve spoločne. Neostýchali sa pózovať fotografom a o tom, že majú k sebe blízko, svedčili gestá, radostné úsmevy aj dotyky.

Párik Erika Judínyová a Štefan Skrucaný prišiel...
Spevák a porotca Josef Vojtek s partnerkou.
+15Speváčka a porotkyňa Marta Jandová.

„Stretávame sa, ale je to najmä preto, že sme teraz trávili veľa času pracovne,“ uviedla minulý týždeň Vitteková pre Plus 1 deň. No ako sa zdalo na markízackej párty, z práce sa stala spoločná radosť. Dvojicu, ale aj ďalších hostí žúru si pozrite v galérii. O párty Hlasu Česko Slovenska prinesieme aj ďalšie informácie a tiež videorozhovory s Martou Jandovou a Darou Rolins.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Patrícia Vitteková #Hlas Česko Slovenska #Michal Nemtuda

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....