Ed Sheeran je anomália, vyhlásil Pharrell Williams. A je to pochvala!

Americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams pochválil anglického speváka Eda Sheerana, pre ktorého produkoval skladbu Sing.

26.05.2014 13:00
Ed Sheeran Foto: ,
Hudobník Ed Sheeran.
debata

„Myslím si, že Ed je anomália. Nedá sa jednoducho opísať v tom zmysle, že nie je obyčajný. Je iný a rozmýšľa o veciach inak, má inú perspektívu. Je radosť s ním pracovať, pretože ja dokážem spolupracovať s ľuďmi, ktorí vidia veci inak a dokážem sa od nich učiť,“ uviedol 41-ročný Pharrell v rozhovore pre britské rádio Capital FM.

Dvadsaťtriročný Ed Sheeran prvý album s názvom + uviedol na trh v septembri 2011. Z nahrávky pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2012 získal Brit Awards v kategóriách Najlepší britský spevák a Britský objav roka a vďaka spomínanej skladbe The A Team mu udelili Ivor Novello Award. Tento singel mu tiež vyniesol nomináciu na cenu Grammy v kategórii Pieseň roka, pričom o Grammy sa uchádzal celkom tri razy. Koncom júna by mal vydať druhú štúdiovku – tentoraz s jednopísmenovým názvom X.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ed Sheeran #Pharrell Williams

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...