Zlá, ale neskutočne krásna! Angelina Jolie si vytrpela svoje

Herečka Angelina Jolie v maske zlej víly trávila až šestnásť hodín denne.

28.05.2014 02:00
debata

V najnovšej „disneyovke“ Vládkyňa zla sa vizážisti naozaj vyhrali so vzhľadom Angeliny Jolie (38), ktorá si v snímke zahrala hlavnú postavu. Špecialisti sa na spojenie krásy a zloby pozreli naozaj výnimočným okom a svoju silu predviedli aj v najjemnejších detailoch. Výsledný efekt tak naozaj stojí za to, o čom sa budú môcť slovenskí diváci presvedčiť už 29. mája, kedy má film premiéru v našich kinách.

Angelina Jolie ako Vládkyňa zla. Foto: Disney
Angelina Jolie Angelina Jolie ako Vládkyňa zla.

Herečka sa úplne spoľahla na špecialistu na zvláštne efekty, Ricka Bakera, ako aj na svojho osobného vizážistku Toniho G a pri tvorbe detailov im nechala voľnú ruku. Ďalší špecialista, tentoraz na filmovú protetiku, Arjen Tuiten, sa zasa postaral o špeciálne požiadavky produkcie, napríklad špicaté lícne kosti. Bol zároveň jediným, kto tieto špeciálne mnasky na tvár Angeliny Jolie lepil.

Angelina Jolie ako Vládkyňa zla. Foto: Disney
Angelina Jolie Angelina Jolie ako Vládkyňa zla.

Oscarová herečka pred nakrúcaním svojich scén strávila v priemere tri hodiny v kresle, kým ju „pretavili“ do tela vládkyne zla. Po nakrúcaní trvalo hodinu, než ju všetkého zasa zbavili. Až sedemdesiat dní nosila Jolie svoju masku, niekedy v nej musela vydžať až 16 hodín, čo nebola žiadna maličkosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Vládkyňa zla

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...