Našla konečne lásku? Sandra Bullock vraj randí s Kapitánom Amerika!

Herečka Sandra Bullock sa od trpkého rozchodu s manželom Jesse Jamesom neobjavovala v spoločnosti žiadneho muža. To sa nedávno zmenilo.

30.05.2014 14:11
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock.
debata

Viacerí svedkovia videli 49-ročnú hviezdu filmu Gravitácia v spoločnosti herca Chrisa Evansa – známeho najmä vďaka filmovej postave Kapitána Ameriku.

Herec Chris Evans na premiére filmu Kapitán... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Evans Herec Chris Evans na premiére filmu Kapitán Amerika: Zimný vojak.

Tridsaťdvaročný Evans a o sedemnásť rokov staršia Bullock sa spoločne objavili na večeri, pričom im spoločnosť robila ešte moderátorka Chelsea Handler. Už bez nej ich vraj videli flirtovať medzi sebou na marcovej párty.

„Ešte nie sú v normálnom vzťahu, ale rozhodne sa stretávajú, chodia spolu von a je to celé taká fáza spoznávania sa,“ uviedol pre E!News nemenovaný zdroj. Podľa jeho slov sa zatiaľ dvojica bráni dať svojmu stretávaniu nálepku nejakého vzťahu, ale údajne sa už blíži do fázy, že čoskoro ich randenie začne byť oficiálne.

V tejto súvislosti E! News tiež pripomenul interview Evansa s magazínom Playboy, v ktorom sa priznal, že Sandra Bullock bola jeho detská láska. „Bol som do nej zamilovaný, keď som vyrastal. Památäm si ako som videl v siedmej triede Nebezpečnú rýchlosť a povedal som si: Toto je ona!“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rande #Chris Evans #Sandra Bullock

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...