Spevák z Poison skolaboval počas koncertu, položila ho cukrovka

Amerického hudobníka a herca Breta Michaelsa museli vo štvrtok priamo počas koncertu ošetriť paramedici.

30.05.2014 17:55
Spevák Bret Michaels. Foto: ,
Spevák Bret Michaels.
debata (1)

Dôvodom bola nízka hladina cukru v krvi. Päťdesiatjedenročný frontman kapely Poison, ktorý je diabetik, opustil pódium v Manchestri v štáte New Hampshire už počas tretej skladby. Po chvíli sa síce vrátil, no iba pre to, aby oznámil, že nebude môcť v koncerte pokračovať.

„Dnes v Manchestri ma Bret počas tretej skladby nechal spievať, pretože musel opustiť pódium. Počas deviatich rokov, čo s ním hrávam, som na jeho tvári nevidel taký výraz, ako by som bol úplne niekto cudzí. Jeden člen štábu mi po chvíli prišiel oznámiť, že Bret má extrémne nízku hladinu cukru v krvi. Na pódium sa potom vrátil, aby fanúšikom oznámil, že nebude môcť pokračovať. Ako všetci viete, Bret je fanatik do zdravia a hladinu cukru v krvi si pozorne stráži. Bolo mu tak zle, že ho doslova museli odtiahnuť z pódia. Keď som potom za ním prišiel do autobusu, sotva hovoril, no poprosil ma, aby som sa ospravedlnil fanúšikom, pričom vyzeral, že myslí iba na nich,“ napísal na hudobníkovu oficiálnu webstránku člen Michaelsovej sprievodnej kapely Pete Evick. Spevák sa neskôr prostredníctvom sociálnych sietí Twitter a Facebook poďakoval paramedikom za pomoc.

Bret Michaels sa preslávil ako člen spomínanej kapely Poison, s ktorou vydal sedem štúdioviek. Okrem toho pôsobí aj ako sólový interpret a účinkoval tiež vo viacerých seriáloch a reality šou. V roku 2010 prežil niekoľko závažných zdravotných problémov, keď ho najprv po odstránení slepého čreva postihlo subarachnoidálne krvácanie. To vzniká, keď mozgová cieva praskne a začne krvácať do priestoru medzi mozgom a lebkou. Krátko na to prekonal mŕtvicu, po ktorej zistili, že má vrodenú srdcovú vadu. Tú mu následne chirurgicky odstránili.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kolaps #Bret Michaels #ošetrenie

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...