Kardashian a West v uliciach nočnej Prahy! Pozrite, takto mierili na žúr

Mladomanželia Kim Kardashian a Kanye West prekvapili, keď vo štvrtok prileteli do Prahy. A užívali si tam aj piatkový večer.

31.05.2014 07:40
debata
Mladomanželia Kim Kardashian a Kanye West v... Foto: Profimedia.sk
Kim Kardashian a Kanye West Mladomanželia Kim Kardashian a Kanye West v nočných uliciach Prahy v piatok večer.

Slávna dvojica, ktorá si len minulú sobotu povedala áno na pompéznej svadbe vo Florencii, pricestovala do stovežatej na oslavu rozlúčky so slobodou Westovej dlhoročnej štylistky Renelou Padora.

Večierok, na ktorom sa zúčastnili obe polovičky slávnej dvojice, sa konal v uzatvorenom a prísne stráženom klube. Televízna Venuša dorazila v metalických kovovostrieborných šatách a kožuchu, West v bielej košeli, kožených nohaviciach a béžovom kabáte. Samozrejme, v spoločnosti ochranky.

Len pár hodín pred piatkovou oslavou však manželia absolvovala aj prechádzku pražským Starým mestom a mnoho turistov si vôbec nevšimlo, že sa medzi nimi prechádza jeden z najsledovanejších párov sveta. Pritom len v piatok bolo potvrdené, že na Instagrame vyvolal „Kimye“, ako prezývajú párik, hotový ošiaľ. Fotografia zo svadobného dňa, konkrétne záber prvého manželského bozku, prekonala všetky doterajšie rekordy v zdieľanosti a obľúbenosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Kim Kardashian #Kanye West #žúr #štylistka

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...