Speváčka Melissa Etheridge sa zosobášila s Lindou Wallem

Americká speváčka a aktivistka Melissa Etheridge sa v sobotu 31. mája zosobášila s partnerkou, herečkou, producentkou a scenáristkou Lindou Wallem.

01.06.2014 13:40
Melissa Etheridge Foto:
Speváčka Melissa Etheridge so svojou životnou partnerkou.
debata

Magazín Us Weekly o tom informoval zdroj z okolia páru. Obrad sa konal na ranči San Ysidro v Montecite v Kalifornii. Medzi hosťami vraj nechýbali Rosie O'Donnell, Chelsea Handler, Jane Lynch, Peter Facinelli, Sia či Whitney Cummings. Na svadbe vraj odznela aj pieseň, ktorú Etheridge napísala špeciálne pre svoju vyvolenú. „Boli také šťastné. Bolo to naozaj nádherné,“ povedal pre magazín People jeden z hostí.

Päťdesiattriročná speváčka a rovnako stará herečka začali spolu randiť v roku 2010. Správu o tom, že sa zasnúbili, oznámila Etheridge vlani v júni, hneď ako súd ukončil jej registrované partnerstvo s herečkou Tammy Lynn Michaels, s ktorou vychovávala dve deti. Okrem toho má ešte dve ďalšie deti, dcéru Bailey a syna Becketta, o ktoré sa starala spolu s bývalou partnerkou režisérkou Julie Cypher. Všetky štyri deti sa zároveň zúčastnili na svadobnom obrade.

Melissa Etheridge, ktorá v 1993 zverejnila svoju homosexuálnu orientáciu, je tiež známou bojovníčkou za práva gejov. V roku 2004 speváčke diagnostikovali rakovinu prsníka a neskôr sa stala vyslankyňou kampane Pinktober. Od roku 2011 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

debata chyba
Viac na túto tému: #sobáš #Melissa Etheridge #Linda Wallem

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...