Angelina Jolie: Som viac spojená s adoptívnym synom než vlastnými deťmi

Herečka Angelina Jolie je známa ako šesťnásobná matka. Kým tri ratolesti priviedla na svet sama, ďalšie tri si s partnerom Bradom Pittom adoptovali.

03.06.2014 00:00
Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt. Foto: ,
Herečka Angelina Jolie s partnerom Bradom Pittom a synom Maddoxom.
debata

Hviezda filmovej novinky Vládkyňa zla nedávno priznala, že s najstarším synom, adoptovaným Maddoxom sa cíti byť viac prepojená než s ostatnými deťmi. „Mysleli by ste si, že si budete podobní s deťmi, s ktorými máte genetické spojenie, ale ja nie som. Možno s jedným z nich, ale som veľmi podobná ako Maddox,“ uviedla Jolie, pre ktorú bol Maddox vôbec prvý potomok. Starala sa o neho chvíľu s manželom Billym Bobom Thorntonom a neskôr aj sama.

Herečka tiež vyhlásila, že osobnosť detí sa sformuje hneď pri narodení a od tohto momentu sa plynule vyvíja. Jediné, čo môže tento vývoj nejako narušiť, je podľa hviezdy drastická zmena v živote dieťaťa. Ona aj s partnerom Pittom sa vraj snažia do života svojich detí príliš nezasahovať. „Snažíme sa povzbudzovať v nich individualitu a podporovať ich. Ale nechceme sa im veľmi pliesť do cesty,“ dodala 38-ročná herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #Angelina Jolie #Maddox #spojenie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...