Cowell sa zastal členov One Direction, ktorí fajčili marihuanu

Britský hudobný magnát Simon Cowell sa vyjadril k videu, ktoré zachytáva členov britsko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction Louisa Tomlinsona a Zayna Malika, ako cestou na koncert v aute fajčia marihuanu.

04.06.2014 10:31
Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silverman Foto: ,
Hudobný producent a televízny porotca Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silverman na premiére muzikálu.
debata

Cowell je zakladateľom vydavateľstva Syco Music, s ktorým má spomínaná formácia podpísanú zmluvu. Video vzniklo ešte 27. apríla v peruánskej Lime, kde boli One Direction v rámci aktuálneho svetového turné Where We Are. Autorom videa je Tomlinson, ktorý počas nakrúcania napríklad prezradil, že „dôležitou súčasťou príprav na vystúpenie je pre Malika aj Mary J“, čo je označenie pre marihuanu. Cowell o videu povedal, že je "súkromnou záležitosťou“ a členov skupiny sa zastal.

„Môžem povedať, že sú to tí najpracovitejší chlapci, s akými som v živote spolupracoval. Stále sa nezmenili. Svojich fanúšikov rešpektujú, skvele reprezentujú Veľkú Britániu a je radosť s nimi pracovať. V minulosti som pracoval s množstvom umelcov, ktorí stratili rešpekt voči svojim fanúšikom, One Direction však k nim nepatria,“ vyhlásil Cowell.

Za správanie Tomlinsona a Malika sa už pred niekoľkými dňami ospravedlnil fanúšikom ďalší člen Liam Payne, a to aj napriek tomu, že on ani ďalší dvaja členovia formácie Niall Horan a Harry Styles v aute v čase vzniku videa neboli.

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Cowell #marihuana #One Direction

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...