Ružové nohavičky a stehná bez chybičky! Cameron Diaz sa môže odhaliť!

Diváci v kinách ešte stále môžu vidieť komédiu Jedna za všetky, ale do kín sa už chystá ďalšia novinka herečky Cameron Diazovej. Aj so sexi striptízom!

05.06.2014 00:00
debata
Herečka Cameron Diaz na snímke z filmovej... Foto: Sony Pictures
cameron1 Herečka Cameron Diaz na snímke z filmovej komédie Sextape.

Reč je o komédii Sex Tape, ktorá hovorí o manželskom páre snažiacom osviežiť stereotyp a nudu vo vzťahu. Ako jeden z prostriedkov zvolia domácu kameru a rozhodnú sa natočiť pri milovaní. Nešťastnou zhodou náhod sa však video nahrá na iPad a prepošle nahrávku na všetky spárované zariadenia, ktoré rodinka rozdala svojim blízkym a okoliu na Vianoce. Začne sa teda veľká naháňačka, ako jednotlivé aparáty získať a zničiť.

Štyridsaťjedenročná Diaz však v snímke okrem iného tiež potvrdzuje svoju špičkovú fyzickú formu – dokazuje to aj zverejnený trailer. Keď sa na obrazovke objaví iba v ružových nohavičkách a na kolieskových korčuliach, určite nejeden jej fanúšik zaplesá.

Diaz už so Segelom spoločne účinkovala v snímke Zlá učiteľka a práve od tvorcov tejto komédie pochádza aj novinka, ktorá príde do kín v júli. Či uspokojí divákov, ukáže čas – fanúšikov fyzických pôvabov hollywoodskej blondínky však určite nesklame.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #nohavičky #Cameron Diaz #trailer #Sex Tape

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...