Do domu Gisele Bündchen sa sťahuje známy rapper

Dr. Dre predáva svoj dom za 35 miliónov dolárov.

11.06.2014 16:00
Gisele Bundchen Foto:
Gisele Bundchen predala svoj dom známemu rapperovi.
debata

Americký rapper a producent Dr. Dre ponúka na predaj svoju vilu v losangeleskej štvrti Hollywood Hills. Za dom, ktorý v roku 2011 kúpil za 15,4 milióna dolárov, chce 35 miliónov dolárov (v prepočte približne 25,8 milióna eur).

V hudobníkovej vile je šesť spální, deväť kúpeľní, knižnica, domáce kino alebo vínna pivnica, na pozemku je okrem toho aj hosťovský dom a bazén. Štyridsaťdeväťročný Dr. Dre sa rozhodol dom predať krátko po tom, ako za 40 miliónov dolárov kúpil sídlo od hráča amerického futbalu Toma Bradyho a jeho manželky, brazílskej modelky Gisele Bündchen v štvrti Brentwood. Tí svoju vilu predávali, pretože sa sťahujú do Bostonu.

Dr. Dre, vlastným menom Andre Romelle Young, je rodákom z kalifornského Comptonu a hudobnú kariéru začal v skupine World Class Wreckin' Cru. Známym sa stal však ako člen formácie N.W.A, s ktorou vydal albumy Straight Outta Compton (1988) a Niggaz4Life (1991). Jeho prvá sólovka s názvom The Chronic vyšla v decembri 1992, po nej v roku 1999 nasledovala nahrávka s názvom 2001. Od roku 2001 pracuje na treťom albume Detox, ktorý však doteraz nevyšiel. Dr. Dre je tiež príležitostným hercom, objavil sa napríklad v snímkach Vabank (1996), Bieli chlapci (1999), The Wash (2001) či Training Day (2001).

debata chyba
Viac na túto tému: #dom #Gisele Bündchen #Dr. Dre

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...