Mila Kunis bez servítky: Od mojej vagíny ďalej, Ashton. Pre tvoje dobro!

Tehotenstvo herečky Mily Kunisovej sledujú americké médiá pozorne a niektoré majú to šťastie, že sa dočkajú vyjadrení priamo od budúcej mamičky.

12.06.2014 16:34
Ashton Kutcher a Mila Kunis Foto: ,
Herecký pár Ashton Kutcher a Mila Kunis.
debata

Jedným z časopisov, ktorému sa to podarilo, je aj Marie Claire. Hviezda ukrajinského pôvodu si však ústa pred servítky nedávala. Keď dostala otázku, ako prebehne pôrod jej prvorodeného bábätka, ktorého otcom je herec Ashton Kutcher, prekvapila jasnou víziou.

„Do pôrodnej miestnosti majú povolený prístup dvaja ľudia. Môj lekár a moja polovička. Ale zostane mimo celej tej akcie. Budeme hlava pri hlave, žiadna hlava pri mojej vagíne,“ vyhlásila herečka. „Teda, ak by to náhodou nechcel sám vidieť. Ale keby som bola na jeho mieste, nechcela by som. Skutočne pochybujem, že by sa chcel pozrieť na niekoho, kto bude roztrhnutý napolovicu a celý krvavý,“ pokračovala s príznačným čiernym humorom Kunis.

Tridsaťročná hviezda, ktorá v minulosti získala niekoľko titulov pre najsexi hviezdu, randí s Kutcherom bezmála dva roky. Predtým boli dlhoroční priatelia, keďže sa poznali ešte od čias nakrúcania seriálu Tie roky sedemdesiate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Ashton Kutcher #Mila Kunis #vagína

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...