Stav Tracyho Morgana sa po autonehode zlepšuje

Zdravotný stav amerického herca a komika Tracyho Morgana, ktorého 7. júna hospitalizovali po vážnej hromadnej autonehode, sa postupne zlepšuje.

13.06.2014 18:57
Tracy Morgan Foto: ,
Komik Tracy Morgan utrpel zranenia pri vážnej hromadnej autonehode.
debata

Vo štvrtok to uviedol jeho hovorca. „Hoci Tracy zostáva v kritickom, hoci stabilizovanom stave, neustále vykazuje známky zlepšenia. Jeho lekári sú optimistickí,“ vyhlásil hovorca.

K spomínanej autonehode došlo v noci z piatka na sobotu v štáte New Jersey, keď do autobusu, v ktorom sa viezol 45-ročný Morgan a ďalších šesť osôb, narazil zozadu kamión. Náraz vyvolal hromadnú kolíziu šiestich vozidiel. V autobuse sa viezol aj komik James „Jimmy Mack“ McNair, ktorý nehodu neprežil, Morgan a ďalšie dve osoby sa zranili.

Morgan utrpel množstvo zranení vrátane zlomenín stehennej kosti, nosa a niekoľkých rebier a v kritickom stave ho previezli do Robert Wood Johnson Hospital, kde mu následne operovali nohu. Šoféra kamiónu Kevina Ropera obvinili z usmrtenia a ublíženia na zdraví, on však svoju vinu poprel. Momentálne ho stíhajú na slobode, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov (v prepočte približne 37-tisíc eur).

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #autonehoda #Tracy Morgan

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...