Nebude pykať? Justin Bieber sa údajne dohodol na súde

Kanadský spevák Justin Bieber sa údajne dohodol na súdnom pojednávaní, ktorému čelil za januárové šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne.

15.06.2014 10:00
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata (1)

Ako pre americký magazín US Weekly uviedol nemenovaný zdroj, súd zrušil obvinenia dvadsaťročného interpreta pod podmienkou, že Bieber zaplatí pokutu a absolvuje kurz sebaovládania. Údajne po dohode so sudcom nebude spevák ani v podmienke.

Informáciu zverejnili krátko po tom, čo losangeleský okresný prokurátor pre nedostatok dôkazov neobžaloval Biebera z údajného pokusu o krádež, z ktorého ho obvinila nemenovaná žena. Biebera zatkli 23. januára po tom, čo nadránom opustil jeden z miestnych nočných klubov. Následne sa začal na požičanom žltom Lamborghini pretekať s červeným Ferrari, ktoré šoféroval 19-ročný r'n'b spevák Khalil. Toho policajti tiež zatkli a neskôr prepustili na kauciu.

V Bieberovom aute sa okrem toho viezla aj modelka Chantel Jeffries. Podľa polície Bieber išiel rýchlosťou približne 90 kilometrov za hodinu, pričom maximálna povolená rýchlosť v inkriminovanej oblasti bola 50 kilometrov za hodinu. Na mieste bol aj spevákov otec Jeremy Bieber, ktorý spolu s ďalšími ľuďmi pomáhal uzavrieť časť ulice Pine Tree Drive, aby jeho syn a Khalil mohli pretekať. Bieber starší strávil so synom celý predchádzajúci deň vrátane návštevy nočného podniku.

Spevák sa zatknutiu bránil a policajtom vulgárne nadával. Najprv odmietal vystúpiť z auta, a keď tak spravil, tak si strkal ruky do vreciek nohavíc. Keď mu policajt povedal, aby ruky položil na auto, spevák to síce najprv spravil, no následne ich zložil, otočil sa a policajtovi vynadal. Ten ho preto schytil za rameno, Bieber sa mu však vytrhol a znova začal nadávať. Okrem toho tvrdil, že nie je opitý a vracia sa z nahrávacieho štúdia. „Počas výsluchu sa Justin priznal, že pil alkohol, fajčil marihuanu a užil niekoľko liekov na predpis,“ uviedol neskôr miestny policajný šéf Raymond Martinez. Spevák absolvoval krátke súdne pojednávanie, kde mu prečítali obvinenia. Následne stanovili kauciu 2 500 dolárov a po jej zaplatení ho ešte v ten deň prepustili. Krátko na to odcestoval do Panamy. Bieberovo zatknutie iniciovalo petíciu za jeho deportáciu z USA, ktorú podpísalo viac než 100-tisíc ľudí.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Justin Bieber #dohoda #obvinenia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...