Jane Fonda predáva milovaný ranč. Za 19,5 milióna vás čaká takýto luxus!

Herečka Jane Fonda kúpila ranč s veľkým pozemkom v Novom Mexiku pred viac ako štrnástimi rokmi a vybudovala z neho svoju oázu. Teraz ho však predáva.

16.06.2014 09:20
debata
Americká herečka Jane Fonda. Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Jane Fonda Americká herečka Jane Fonda.

Suma za usadlosť nazývanú Forked Lightning Ranch vôbec nie je malá. Realitná kancelária, ktorá o predaji informovala, hovorí o cene 19,5 milióna dolárov.

Ranč sa však nachádza na pozemku s rozlohou vyše 900 hektárov a obklopuje ho priam idylické prostredie zarastených kopcov. Cez pozemok tiež preteká menšia rieka. Záujemcov však určite budú zaujímať najmä obytné priestory.

Záber z interiéru ranču herečky Jane Fonda,...
Záber z interiéru ranču herečky Jane Fonda,...
+1Záber z ranču herečky Jane Fonda, ktorá ho...

Okrem hlavnej budovy sa na pozemku nachádza hosťovský dom nazývaný Hacienda, ale tiež stajňa pre dvanásť koní a ďalšie hospodárske budovy. História stavby siaha až do roku 1925 a odvtedy prešla niekoľkými renováciami.

Sedemdesiatšes­ťročná herečka priznala, že dôvod, prečo sa rozhodla predať túto veľkolepú usadlosť, sú prozaické. „Už nie som schopná tráviť toľko času na ranči ako som bola kedysi. Myslím si, že nastal čas, aby som túto nádhernú usadlosť postúpila novému majiteľovi,“ uviedla podľa Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #Jane Fonda #ranč #19

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...