Ricky Martin spravil odvážne gesto. V piesni vyznal lásku mužovi!

K homosexuálnej orientácii sa priznal až tesne pred dovŕšením štyridsiatky, ale spevák Ricky Martin sa stal zanieteným obhajcom práv pre neheterosexuálne orientovaných jedincov.

17.06.2014 13:09
Spevák Ricky Martin. Foto: ,
Spevák Ricky Martin.
debata

Počas víkendu spravil odvážne gesto priamo počas svojho vystúpenia na hudobnom festivale v Maroku. Keď spieval skladbu She's all I ever had (Ona je všetko, čo som kedy mal), vymenil zámeno ona (she) za on (he).

Pred niekoľkotisícovým davom tak z jeho úst zaznel text „He’s my lover, he’s my friend / When I look into his eyes it’s the way I feel inside / Like the man I want to be / He’s all I ever need.“ (Je môj milenec, je mojím priateľom. Keď sa mu pozriem do očí, vo vnútri cítim, že som mužom, akým som vždy chcel byť. On je všetko, čo som kedy mal).

Martinovo gesto sa dá považovať za odvážne najmä vďaka faktu, že v Maroku je homosexualita trestná a za jej prejavy je možné skončiť vo väzení. Server Towleroad.com, ktorý o koncerte informoval, pripomenul, že len minulý mesiac v Maroku poslali do väzenia šesť mužov za to, že sa netajili svojou homosexuálnou orientáciou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroko #homosexualita #Ricky Martin #pieseň #zámena slov

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...