Viac než len režisér a jeho múza? Tarantino vraj randí s Umou Thurman

Správy o tom, že herečka Uma Thurman zrušila zasnúbenie s dlhoročným partnerom Arpadom Bussonom, pred časom poriadne prekvapili verejnosť. Zdá sa však, že možno mala na to dôvod.

18.06.2014 11:21
Režisér Quentin Tarantino s herečkou Umou Thurman. Foto: ,
Režisér Quentin Tarantino s herečkou Umou Thurman.
debata

Médiá už niekoľko týždňov špekulujú o tom, že herečka sa zblížila s režisérom Quentinom Tarantinom. Tvorca filmov ako Pulp Fiction či Kill Bill označoval vždy Thurmanovú ako svoju múzu a práve preto v týchto snímkach aj účinkovala. V súkromí boli blízkymi priateľmi. Možno sa však z priateľstva stalo ešte čosi viac.

Špekulácie ešte podporili obaja, keď ich paparazzovia načapali pred pár dňami na spoločnej večeri v reštaurácii Mr. Chow v Los Angeles. Dvojica vraj spoločne trávili veľa času aj počas nedávneho filmového festivalu v Cannes, kde sa pri príležitosti 20. výročia uvádzal opäť film Pulp Fiction.

Ani jeden zo zástupcov hviezd sa nechce ku klebetám o vzťahu vyjadriť. Možno je však vysvetlenie celkom prosté – Tarantino chystá nový film a chcel by Thurmanovú obsadiť. Už dlho sa totiž hovorí o tom, že kultový dvojdielny film Kill Bill by sa mohol dočkať aj tretieho pokračovania.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rande #Uma Thurman #Quentin Tarantino

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...