A zase spolu? Bieber a Selena Gomez opäť spolu randia, tvrdí zdroj

Kanadský spevák Justin Bieber a speváčka a herečka Selena Gomez spolu opäť randia.

18.06.2014 13:48
Bieber a Gomez Foto: ,
Spevácke duo Justin Bieber a Selena Gomez vraj znovu tvoria pár
debata

Dvojica sa začala stretávať v roku 2010, no už viac ráz sa rozišli a opäť dali dokopy. Nemenované zdroje z ich okolia však pre americký týždenník Us Weekly prezradili, že sú zase spolu.

„Justin a Selena sú v súčasnosti rozhodne opäť spolu. Celý deň spolu jazdili na trojkolke Can-Am Spyder po Sunset Boulevard. Justin šoféroval, pričom Selena sedela za ním a držala sa ho. Boli neuveriteľne rozkošní a vyzerali veľmi šťastne a zamilovane,“ uviedol jeden zo zdrojov.

Dvojica sa potom večer zúčastnila na narodeninovej oslave priateľa, režiséra Alfreda Floresa. Podľa jedného z návštevníkov „vyzerali ako pár“ a aj sa tak k sebe správali. Ďalší zdroj vyhlásil, že priateľov obnovenie vzťahu neprekvapilo, no myslia si, že im to dlho nevydrží.

„Raz sú spolu, raz zase nie. Je to rovnaký príbeh, každý týždeň, každý rok. Teraz sú opäť spolu, na budúci týždeň už nebudú. Nikdy sa spolu neprestali rozprávať, ani keď ich nevidíte pokope, to sa nikdy nezmenilo. Pohádajú sa, dajú si pauzu a potom sa k sebe vrátia. Fakt, že sa to opäť raz stalo, nie je žiadnym prekvapením,“ vyjadril sa zdroj.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Justin Bieber #rande #Selena Gomez #spolu

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...