Predná v oblakoch: Bratislavu vymenila za oázu pokoja. Tu je dôvod!

Speváčka Zdenka Predná pred pár mesiacmi spravila veľké rozhodnutie a po ôsmich rokoch života v Bratislave sa vrátila do rodného mesta. V Banskej Štiavnici našla to, čo mala vždy rada.

19.06.2014 00:00
Zdenka Predná Foto:
Speváčka Zdenka Predná zavítala na jeden večer do Bratislavy a hneď sa z nej stala krstná mama.
debata

„Myslím si, že to každý vie a občas mi je už aj trápne to opakovať, ale mám Štiavnicu veľmi rada a je to pre mňa oáza pokoja,“ vysvetlila pre Pravda.sk Predná. „Ono to tak prirodzene viedlo k tomu, že sa vrátim. A stalo sa,“ doplnila.

Napriek tomu, že mnohí by si mysleli, že práve hlavné mesto Slovenska je centrom diania, profesionálne aktivity Prednej nepoľavili. A dokonca vo svojom novom bydlisku našla výhodu. „Tým, že mesto je v strede Slovenska, mám bližšie na východ, sem do Bratislavy si tiež odbehnem a potom sa môžem zase vrátiť. Človek sa má kam tešiť,“ konštatovala Predná.

Pri otázke, čo jej z metropoly Slovenska najviac chýba a čo vôbec nie, odpovedá najprv veľmi diplomaticky – každé mesto má vraj svoje čaro a dá sa v ňom nájsť to krásne. „V Bratislave som sa vyžila, mám ju stále rada, sú tu krásne miesta, aj historické, rôzne zastrčené uličky. Myslím, že každý si niečo nájde. Mňa nikdy nebavilo motať sa po obchodných centrách, skôr som vyhľadávala pokoj a prírodu. A to mám teraz doma,“ vysvetlila.

Čo určite oželie, je vraj konfliktné prostredia najväčšieho slovenského mesta. „Som citlivá na rôzne energie. Prekážalo mi práve miešanie energií a tiež, že ľudia sú dosť nervózni. Jasné, deje sa to všade, ale v Bratislave je viac možností na konflikty a tie mi naozaj nechýbajú,“ zhodnotila s úsmevom.

Speváčka Zdenka Predná (vľavo) a moderátorka...
Hoci zabezpečenie je prísne, 40 metrov nad...
+2Speváčka Zdenka Predná zavítala na jeden večer...

V stredu večer si Predná vychutnala Bratislavu síce bez konfliktov, hoci trošku nervozity pritom určite bolo. Až do výšky 40 metrov ju totiž vyviezol žeriav pripútanú za servírovacím stolom spoločne s ďalšími známymi tvárami ako Karin Haydu, Veronikou Ostrihoňovou, Matejom Cifrom či Katarínou Štumpfovou. Stalo sa tak v rámci akcie Vinea v oblakoch pri príležitosti 40. výročia existencie známej značky nealkoholického nápoja. Atrakciu si známe tváre užili rôzne – niektoré so spotenými dlaňami,iné s úsmevom. Pohodová Predná vraj prežila počas pár minút škálu pocitov. „Ale bol to naozaj skvelý zážitok,“ doplnila.

Atrakcia bude zdarma prístupná až do konca týždňa na parkovisku pred bratislavskou Euroveou v čase od 13:00 do 18:00 hodiny, podmienkou je výška nad 140 cm a váha do 140 kg.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #energie #Zdenka Predná #banská štiavnica #sťahovanie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...