Sklenaříková je už vydatá! Po civilnom sobáši mala luxusný žúr v Marakéši

Tajnosti o svadbe slovenskej modelky Adriany Sklenaříkovej sú už minulosťou. Sama totiž potvrdila, že sa vydala a následne tak spravil najznámejší spoločenský magazín.

19.06.2014 10:54
Adriana Sklenaříková a jej manžel Aram Ohanian Foto:
Slovenská modelka Adriana Sklenaříková a jej manžel André Ohanian na zábere z oficiálnej facebookovej stránky.
debata (7)

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Brezna povedala áno svojmu partnerovi – podnikateľovi Aramovi Ohanianovi (používa francúzske meno André), s ktorým randila od jesene 2012 už počas uplynulého víkendu. Potvrdili to aj odkazy na oficiálnej facebookovej stránke. Správca stránky zverejnil slovko áno v niekoľkých jazykoch v nedeľu 15. júna.

Prvá časť svadby sa konala v Monte Carle, kde Sklenaříková žije, a išlo o civilný obrad. Práve zábery z neho a tiež štúdiové fotografie tesne po dni D priniesol vo svojom stredajšom vydaní magazín Gala. Krásna Slovenka, ktorá v minulosti bola hviezdou kampane Wonderbra, na nich pózuje v luxusnej róbe z dielne dizajnéra Zuhaira Murada po boku svojho vyvoleného.

Pri civilnom obrade sa však nekončilo. Sklenaříková, ktorá bola v minulosti vydatá za futbalistu Christiana Karembeua, totiž oslávila svoj druhý zväzok aj v marockom Marakéši, kde má Ohanian časť svojich podnikateľských aktivít.

Veľkolepá oslava sa konala v luxusnom hoteli Le Palais Rhoul Marrakech, pričom pozvaní hostia sa zabávali do neskorých ranných hodín pri nádhernom hotelovom bazéne a v jeho záhradách. Zábery z tejto udalosti zatiaľ nie sú dostupné. Exkluzivitu na fotografie zo svadby slovenskej topmodelky mal už spomenutý časopis Gala. Za koľko získali fotografie dlhonohej plavovlásky a jej vyvoleného, nie je známe.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #gala #Marakéš #Adriana Sklenaříková #Monte Carlo #Aram Ohanian

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...