Matta Damona už agent Bourne omrzel

Damon svoj prípadný návrat do série podmienil účasťou režiséra Paula Greengrassa.

23.06.2014 02:00
Matt Damon Foto: ,
Herec Matt Damon.
debata

Americký herec Matt Damon nebude účinkovať v pripravovanom ďalšom filme o agentovi CIA Jasonovi Bournovi, hoci minulý mesiac vyhlásil, že by sa tejto ponuke nebránil. Špekulácie o jeho možnej účasti na projekte však poprel producent Frank Marshall.

„Nie je pravda, že sklz v produkcii je spôsobený tým, aby sa mohol do série vrátiť Matt Damon. V novom filme sa znova objaví Jeremy Renner v úlohe Aarona Crossa. Režisér Justin Lin spolupracuje na scenári s Andrewom Baldwinom, pričom začali už pred niekoľkými mesiacmi. S Justinom celý čas komunikujem a scenár zatiaľ nie je hotový. Je to film na leto, preto ak nezačneme s predprodukciou teraz, tak to do budúceho leta nestihneme. Preto je múdre posunúť premiéru až na rok 2016,“ uviedol Marshall v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter.

Akčná filmová séria o agentovi Jasonovi Bournovi v podaní Damona, ktorý stratil pamäť a následne hľadal svoju identitu, odštartovala v roku 2002 pod názvom Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru film Bournov mýtus a o tri roky neskôr Bournovo ultimátum. Okrem toho vznikol aj spinoff snímky s názvom Bourneov odkaz (2012), v ktorom sa v úlohe Aarona Crossa predstavil spomínaný Jeremy Renner. Damon svoj prípadný návrat do série podmienil účasťou režiséra Paul Greengrass, ktorý nakrútil Bournov mýtus a Bournovo ultimátum.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Jason Bourne

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...