Osamelá Lana del Rey prezradila, koho si berie so sebou na cesty

Americkú speváčku Lanu Del Rey podľa jej slov najviac inšpiruje tetovač Mark Mahoney.

25.06.2014 08:00
Speváčka Lana Del Rey. Foto: ,
Speváčka Lana Del Rey.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z New Yorku umelca stretla po tom, ako sa presťahovala do Los Angeles. Hudobníčka to prezradila vo francúzskej rozhlasovej šou Laura Leishman Project.

„Je pre mňa tou najväčšou životnou inšpiráciou. Robí mi tetovania. V 90. rokoch tetoval aj Biggieho a Tupaca (už zosnulí americkí rapperi The Notorious B.I.G a Tupac Shakur, pozn. SITA). Keď som ho stretla, bol veľmi cool, štedrý, vyrovnaný a milý. A to sú presne tie ľudské vlastnosti, ktoré hľadám,“ prezradila speváčka, ktorá si s Mahoneym zahrala aj v klipoch k singlom West Coast a Shades Of Cool z jej aktuálneho albumu Ultraviolence (2014).

Hudobníčka má okrem iného vytetované aj priezviská spisovateľov Walta Whitmana a Vladimira Nabokova a nedávno k nim pribudli aj mená speváčok Niny Simone a Billie Holiday.

„Ostatné tri roky stále koncertujem a cítim sa osamelo. Mám vytetované mená Nabokov a Whitman. Mám rada predstavu, že si so sebou na cesty niekoho beriem, pretože som tak sama. A teraz už beriem aj Ninu a Billie,“ dodala interpretka, ktorá nedávno potvrdila rozchod s priateľom Barrie-Jamesom O'Neillom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lana del Rey #inšpirácia #tetovač

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...