Desivý záver koncertu Avicia, takmer 40 ľudí skončilo v nemocnici

Na bostonský koncert v rámci svojho amerického turné nebude interpret známy pod menom Avicii dobre spomínať.

26.06.2014 08:49 , aktualizované: 11:35
Avicii Foto: ,
Dídžej a hudobný producent Avicii.
debata (10)

Švédsky DJ, remixér a hudobný producent mal v stredu „koncert“ v bostonskom TD Garden, no už počas jeho priebehu sa objavili problémy. Do priestorov športovej arény boli privolané sanitky a odviezli niekoľko desiatok návštevníkov. Dôvodom bola konzumácia neznámej a nebezpečnej látky – s veľkou pravdepodobnosťou išlo o nejakú drogu, ale predstavitelia polícia to zatiaľ nepotvrdili.

Podľa správ Boston Globe bolo celkovo do jednotlivých nemocníc v Bostone umiestnených až 38 návštevníkov koncertu, väčšina z nich bola neplnoletá. Časť z nich prepustili, ale 22 ľudí zostalo v nemocnici. Objavili sa však aj informácie hovoriace o bezmála šesťdesiatich hospitalizovaných.

Podľa samotných návštevníkov koncertu, ktorých cituje web spomenutého denníka Boston Globe, boli problémom určite drogy. „Aj ľudia, ktorí bežne drogy neberú, prišli na koncert a nejaké skúšali,“ citoval server 19-ročného Mikea Santostefana. Ďalšia návštevníčka však uviedla, že problémom bola aj kapacita a situácia v aréne. Bolo tam vraj veľa ľudí, teplo a v priestoroch sa údajne tiež ťažko dýchalo pre vysoký počet návštevníkov.

Avicii nedávno vystúpil aj na festivale Electric Daisy Carnival v Las Vegas, počas ktorého zomreli dvaja návštevníci, pričom približne 800 ľudí potrebovalo zdravotnú pomoc a 25 fanúšikov museli hospitalizovať.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #nemocnica #drogy #tragédia #Avicii

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....