Lily Allen na festivale: Rozkročená naširoko a Fuck You pre šéfa FIFA!

Hudobný festival Glastonbury otvoril koncom minulého týždňa svoje brány a ponúkol hudobnú zmes tých najznámejších interpretov. V piatok spievala aj Lily Allen.

30.06.2014 00:00
Lily Allen Foto: ,
Speváčka Lily Allen na hudobnom festivale Glastonbury.
debata

Britská hviezda známa svojím nezameniteľným zmyslom pre humor a iróniu, ale tiež dáma, ktorá si nedáva servítky pred ústa, musela na svoj koncert čakať. Kvôli búrke totiž jeho štart posúvali a napokon Lily hrala menej než bolo pôvodne v pláne, keďže ešte nasledovali vystúpenia kapiel Elbow a Arcade Fire.

Aj napriek skrátenému času však ponúkla fanúšikom a návštevníkom festivalu šou zloženú z nových aj starších skladieb. A prišlo aj na očakávané provokácie.

Škandalózne vystúpenie Lily Allen na Glastonbury. Foto: SITA/AP, Photo by Joel Ryan/Invision/AP
Lily Allen Škandalózne vystúpenie Lily Allen na Glastonbury.

Prvou z nich bol kostým, v ktorom sa ružovovlasá interpretka predvádzala na hlavnom pódiu. Počas jednotlivých čísel skákala a tancovala a vôbec jej neprekážalo, že vlastne ukazuje celému Glastonbury svoje nohavičky.

Ešte škandalóznejší moment prišiel pri skladbe Fuck You (Po..b sa!), ktorú venovala funkcionái organizácie FIFA Seppovi Blatterovi a pridala aj šťavnatú nadávku a prívlastok, že je to pieseň pre jedného z najskorumpo­vanejších a nepríjemných ľudí. Narážala na kauzu, v rámci ktorej sa hovorí, že predstavitelia FIFA boli podplatení miliónovými sumami, aby odsúhlasili, že sa majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2022 budú hrať v Katare.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nohavičky #Lily Allen #provokácia #Sepp Blatter #Glastonbury #Fuck You

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...