Selena Gomez sa zľakla, že sa k nej opäť vlámali

Americká speváčka a herečka Selena Gomez sa zľakla, že sa niekto opäť vlámal do jej domu.

01.07.2014 15:35
Selena Gomez Foto: ,
Herečka a speváčka Selena Gomez na benefičnej večeri Annual Alliance for Children's Rights Dinner.
debata

Dvadsaťjedenročná interpretka zalarmovala políciu v nedeľu pred polnocou po tom, ako prišla domov a zistila, že zadné dvere do jej vily sú otvorené. Podľa privolanej policajnej hliadky sa však v dome nikto cudzí nenachádzal. Nenašli na ňom ani žiadne stopy po vlámaní, je preto možné, že dvere nechala otvorené samotná speváčka. Tá v nedeľu privolala políciu, pretože s vlamačmi má už skúsenosti.

Do jej domu sa už viackrát snažil dostať istý Che Cruz, ktorému však súd 20. júna nariadil minimálne tridsaťdňový pobyt v zariadení na liečbu psychicky narušených osôb. Dvadsaťročný muž musí po opustení spomínaného zariadenia navyše absolvovať trojmesačnú liečbu. Cruz taktiež dostal desaťročný zákaz približovať sa k speváčke a jej domu na vzdialenosť menšiu než 200 yardov (183 metrov).

Cruza prvý raz zatkli 30. marca, keď bola Gomez doma s kamarátkou. Dvojica začula pri dome zvláštne zvuky a vzápätí na ne upozornila bezpečnostnú službu. Kým sa však ochranka zmobilizovala, muž zazvonil a spýtal sa, či je speváčka doma. Otvorila mu jej kamarátka a povedala, že nie je. Muž následne odišiel, no neskôr ho polícia našla v hosťovskom dome. Druhý raz ho zatkli 4. apríla neďaleko speváčkinho domu, pričom sa tak stalo len niekoľko hodín po tom, ako ho prepustili z väzenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Selena Gomez #vlámanie #vila

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...