Amanda Bynes už nečelí obvineniam z držby marihuany

Newyorský súd zrušil v pondelok obvinenia voči herečke Amande Bynes v prípade z mája minulého roka, keď z okna svojho bytu na 36. poschodí vyhodila vodnú fajku.

01.07.2014 18:27
Amanda Bynes Foto:
Herečka Amanda Bynes (vpravo) na snímke s mamou Lynn.
debata

Sudca tak spravil na základe dohody z januára, podľa ktorej mal obvinenia zrušiť, ak 28-ročná Bynes bude aj ďalších šesť mesiacov navštevovať poradňu a nespôsobí žiadne problémy.

Bynes zatkli vlani 23. mája, keď do jej manhattanského bytu prišli policajti po tom, ako niekto nahlásil, že na chodbe fajčí marihuanu. Herečka po príchode policajtov vyhodila vodnú fajku z okna. Po zatknutí ju obžalovali z nezákonnej držby marihuany a tiež z ohrozenia z nedbanlivosti a pokusu manipulovať s dôkazmi.

O dva mesiace neskôr ju zadržala polícia, keď založila oheň na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks. Keďže podľa policajtov predstavovala nebezpečenstvo pre seba aj iných, poslali ju na 72 hodín do psychiatrickej liečebne.

Po uplynutí tejto doby sudca rozhodol, že zostane na psychiatrii ešte dva týždne. Následne súd predĺžil jej pobyt v liečebni o ďalší mesiac, pričom herečku zveril do poručníctva jej matky Lynn, ktorej pridelil aj starostlivosť o jej základné potreby a financie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #súd #žaloba #vina

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....