Krásna Charlize Theron? Takto ju nespoznáte, pôvab obetovala pre film

Hoci film Mad Max: Fury Road príde do kín až v máji budúceho roka, internet už zaplavili prvé snímky s hlavnými protagonistami. Mnohých takmer nespoznáte.

05.07.2014 00:00
Charlize Theron Foto:
Herečka Charlize Theron na zábere z filmu Mad Max: Fury Road.
debata

Azda najväčší záujem vyvolala držiteľka Oscara Charlize Theron – tá pred viac ako rokom šokovala, keď sa odrazu objavila v spoločnosti s takmer vyholenou hlavou. Dôvod bol jasný – nakrúcanie. A to práve filmu Mad Max: Fury Road.

Hviezda, ktorá ide v každom filme na sto percent, neváhala a obetovala svoje kadere, aby verne stvárnila jednu z postáv v post-apokalyptickom svete. Vedľa krátkovlasej umazanej hviezdy je takmer nespoznateľný Nicholas Hoult – známy ako hrdina filmu Single Man. Biela pokožka, dopraskané pery, šialený výraz v očiach – krajina, v ktorej sa odohráva dej, je plná podobných obyvateľov, ktorí bojujú o prežitie a neváhajú pritom bojovať do posledného dychu.

Herečka Charlize Theron (vpravo) a Nicholas... Foto: Continental Film
Charlize Theron (vpravo) a Nicholas Hoult Herečka Charlize Theron (vpravo) a Nicholas Hoult na zábere z filmu Mad Max: Fury Road.

V snímke si zahrá napríklad aj Tom Hardy (stvárňuje práve ústredného hrdinu Maxa) či herečky Riley Keough a Zoe Kravitz. Snímka je pritom vlastne štvrtým filmom zo série Mad Max, ktorá žala v 80-tych rokoch veľké úspechy s Melom Gibsonom v titulnej úlohe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlize Theron #na nepoznanie #Mad Max: Fury Road #prvé foto

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...