Bartoška odložil na hodinu festivalové povinnosti, držal palce Kvitovej

Tenistka Petra Kvitová druhýkrát ovládla wimbledonské finále, ale na karlovarskom festivale ako by filmoví fanúšikovia o ničom nevedeli.

06.07.2014 09:42
Prezident filmového festivalu Karlovy Vary -... Foto:
Prezident filmového festivalu Karlovy Vary - Jiří Bartoška.
debata (1)

Kinosály boli plné a na obrazovkách v hoteli Thermal bežal festivalový program. Boj českej favoritky ale sledoval prezident MFF Jiří Bartoška a držal jej palce. Rovnako ako v roku 2011 chce Kvitovú pozvať do Karlových Varov, aby tu víťaznú trofej predstavila.

„Petra predvádzala absolútne geniálny tenis a myslím si, že na tú Bouchardovú asi doľahlo, že sa v takom mladom veku dostala do takého veľkého finále,“ povedal Bartoška, ktorý v piatok slávnostne otvoril 49. ročník filmového festivalu a hostil austrálskeho herca Mela Gibsona.

Na margo wimbledonského finále, ktoré sa skončilo už za 55 minút, poznamenal, že diváci priamo vo Wimbledone by si možno zaslúžili tenis aspoň o hodinu dlhší. „Pre nás a pre Petru to bola rýchla akcia,“ zavtipkoval si.

„Samozrejme, že ju pozveme, aby nám priviezla ukázať tanier ako pri svojom prvom víťazstve v roku 2011. Ale to predbieham situáciu. Skrátka sa ju pokúsime pozvať, aby sme jej tu vo Varoch zagratulovali,“ dodal Bartoška.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #tenis #wimbledon #Petra Kvitová #Jiří Bartoška

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...