Otec Jessicy Simpson znovu s mladým modelom. Tají s ním vzťah?

Speváčka a herečka Jessica Simpson sa počas víkendu vydala. Na svadbe nechýbal ani jej otec Joe. Ale opäť prebudil pozornosť bulvárnych médií.

07.07.2014 09:00
Joe Simpson Foto: ,
Joe Simpson, otec speváčiek Jessicy a Ashlee Simpsonových, na archívnej snímke.
debata

Päťdesiatšesťročný manažér a otec dvojice slávnych sestier Jessicy a Ashlee pricestoval na svadbu svojej staršej dcéry do kalifornského Montecita. Paparazzovia ho však načapali v hotelovom bazéne v spoločnosti mladého modela Jonathana Keitha. Dvojica sa spoločne kúpala a po necelej hodinke zmizla v hoteli. Nie je však jasné, či boli spoločne ubytovaní, alebo či sa Keith dostal aj na svadbu Jessicy Simpson.

Pred pár mesiacmi však Simpsona už reportéri zachytili v spoločnosti Keitha na pláži. Vtedy okolo neho pobehoval s fotoaparátom a fotografoval mladého muža pózujúceho v piesku. Na dohady o tom, že majú spolu homosexuálny vzťah, však razom reagoval veľmi razantne, že nie sú pravdivé. „Tento chlapec je moj modelingový klient. Bol v Miami kvôli stretnutiu s agentúrou,“ napísal vtedy na Twitter.

Ktohovie, aké zdôvodnenie si nájde teraz. Joe Simpson sa s manželkou rozišiel v roku 2012 po viac ako tridsaťročnom manželstve.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #gay #pár #klebety #Joe Simpson #Jonathan Keith

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...